Dr. Bátyiné Mester Zsuzsanna - Limit Ingatlan

A mai világban nagyon fontos, hogy az együttműködő partner pontosan, jó minőségben, határidőre, korrekt áron végezze el azt a munkát, amit megrendelek.

Dobos József - Thermoking Szeged

Miért? Kedves Barátom! Én azért szeretek, veled dolgozni mert a munkáid rendkívül igényesek és precízek.

Kisfaludiné Koncz Emese - Sex Shop

Vállalkozó vagyok, Szex shopokat üzemeltetek és sajnos az elején nem voltak olyan csinosak az üzleteim, mint mostanában.

Bécsiné Éva - FNX Diszkont Kft.

A Profi-L Stúdióval évek óta partneri viszonyban állunk. Az általunk megrendelt anyagokat, dekorációkat mindig határidőre, pontosan és ötletgazdagon készítette el.

Ragasztassam a feliratot az autómra, vagy mágnesfóliával rakjam fel?

Mágnesfólia előnye: 

A cégreklám levehető, nem kell állandóan az autón lennie, (üzletkötő autók esetén szempont, nem mindenki szereti ha tudják hol dolgozik) (Kérdésem: ha a kolléga nem büszke rá, akkor miért dolgozik nálunk?) és magáncélokra használható az autó.

Amennyiben több cége van az embernek akkor akár naponta többször cserélhető a reklám.

Hátrányok:

Ha sokat van az autó felületén, akkor ugyanúgy nem éri a fényezést a mágnesfólia alatt a napsugárzás, mintha fel lenne ragasztva a grafika, tehát ugyanúgy nyomot hagyhat.

Felrakásnál, ha az autó vagy a mágnes hátoldala nem makulátlanul tiszta, akkor összekarcolja a felületet. Természetesen lehet vele kíméletesen bánni és vigyázni rá, csak időigényes.

Könnyen elhagyható az autópályánnagy sebesség esetén, ha nem jól rakjuk fel a felületre. A gyártó adatai alapján 120-130 km/h sebességig fennmarad a karosszérián.