Kisfaludiné Koncz Emese - Sex Shop

Vállalkozó vagyok, Szex shopokat üzemeltetek és sajnos az elején nem voltak olyan csinosak az üzleteim, mint mostanában.

Bécsiné Éva - FNX Diszkont Kft.

A Profi-L Stúdióval évek óta partneri viszonyban állunk. Az általunk megrendelt anyagokat, dekorációkat mindig határidőre, pontosan és ötletgazdagon készítette el.

Tóth Sándor ügyvezető - Lochner Kft.

Meg nem tudnám mondani, mióta ismerem Raymondot.

Dobos József - Thermoking Szeged

Miért? Kedves Barátom! Én azért szeretek, veled dolgozni mert a munkáid rendkívül igényesek és precízek.

Mi is az a nyomdai előkészítés?

Miután a terv megszületett digitális állományban jöhet a sokszorosítás:

 

Előkészítés (prepress)

A nyomdai előkészítés során történik a digitális anyag felvitele a nyomóformára. Ez a folyamat a következő lépéseket foglalja magába:

Színre bontás: (színes anyagok esetén). A nyomtatandó digitális anyagot RGB komponensekre bontják, majd CMYK-ra konvertálják.

Raszterizálás: A vektoros állományokból (pl.: PostScript) raszteres állományokat állítanak elő. A raszteres állomány előállításánál figyelembe veszik a levilágító felbontását, valamint az alkalmazott nyomtatási eljárást, és a nyomtatási körülményeket, igényeket.

Levilágítás: A színre bontott és raszterizált anyagot levilágító berendezés segítségével filmre világítják. 

Montírozás: A levilágított filmeket, valamint az eredetileg is színkivonatos filmként rendelkezésre álló képeket, ábrákat a montírozó asztalon összeillesztik.

Lemezkészítés: A folyamat legutolsó lépésében a montírozott filmet átmásolják az ofszetlemezre (kontaktolás), majd a lemezt beégetik. Ezután a lemez készen áll a nyomtatásra.

Ebből az ismertetésből is látszódik, hogy a folyamat nem egyszerű és feltétlenül szakembert igényel.