Kisfaludiné Koncz Emese - Sex Shop

Vállalkozó vagyok, Szex shopokat üzemeltetek és sajnos az elején nem voltak olyan csinosak az üzleteim, mint mostanában.

Glaszáné Ivett - Mester alkusz

Mindig rohanok, mivel többet vállalok magamra, mint ami nyugodt tempóval tartható lenne. Így jó néhány dolog elintézése az utolsó pillanatra marad.

Tóth Sándor ügyvezető - Lochner Kft.

Meg nem tudnám mondani, mióta ismerem Raymondot.

Dr. Bátyiné Mester Zsuzsanna - Limit Ingatlan

A mai világban nagyon fontos, hogy az együttműködő partner pontosan, jó minőségben, határidőre, korrekt áron végezze el azt a munkát, amit megrendelek.

Mivel világítsuk meg feliratunkat: reflektor - neoncső - led?

Külső megvilágítású reklámtáblák:

 

Ez a legelterjedtebb fajtája reklámtábláknak, nagyot nem hibázhatunk, ha ezt a megoldást választjuk. Legnagyobb előnye, relatív költséghatékonysága mellett, hogy 1m2 felület alatt nem kell engedélyeztetni. Sokféle anyagból készülhet: műanyag-, horganyzott acél-, vagy alumínium lemezből.

Tapasztalatunk alapján legjobb megoldás az alumíniumreklámtábla, korrózió állósága és egyéb jó tulajdonságai miatt. A műanyag lemez bár olcsóbb, viszont hőtágulása nagy, így nyáron elkerülhetetlen, hogy behullámosodjon.

Ezen reklámtáblák megvilágítása történhet beltéri felhasználás esetén neoncsövekkel, kültéri alkalmazáskor halogén izzós reflektorokkal ill. LEDekkel.

Korunk egyik forradalmi újítása a LEDes megvilágítás.

 

Belső megvilágítású reklámtáblák:

 

Speciális alumínium profilból építünk egy  keretet, (igény és tetszés szerinti színre festhető, szinterezhető, de felületkezelés nélkül is időjárásálló) amibe egyoldalas kivitel esetén a hátlap egy alutábla amire a világítótesteket  rögzítjük. A reklámtáblában neoncsövekszáma függ a felszerelési környezet fényszennyezettségétől, a megrendelő fényteljesítmény igényétől, és természetesen

a megrendelő pénztárcájától, mind beruházási mind pedig üzemeltetési oldalról.

A reklámtábla méretét igazából az anyagi lehetőségek ill. a felszerelési helyszín határozza meg.(Milyen magasra kell felszerelni, mekkora a rendelkezésre álló hely, stb.) A reklámhordozó felület egy bizonyos táblaméretig lehet plexi ill. extra méret estén feszített fólia. Nagy hátránya ennek a jól bevált rendszernek, hogy bármilyen méret esetén, minden belső megvilágítású reklámtábla építési engedély (amit építészmérnökkel kell megrajzoltatni) köteles és igen hosszadalmas engedélyeztetési eljárás után szerelhető fel.

 

LEDekkel megvilágított reklámtábla:

LED jelentése: (light emitting diode – fény kibocsátó dióda) napjaink legmodernebb fény előállítási módszere, ahol a fény nem egy fizikai jelenség mellékterméke (az izzólámpában az elektromos áram döntő többsége hőenergiát fejleszt, és csak kis százaléka alakul fényenergiává), hanem egy fizikai jelenség fő terméke (a fényt egy félvezetőben generálódik).

Nincs benne instabil, vagy mozgó alkatrész. A műgyanta átereszti a félvezetőből jövő fényt, valamint szögbe zárja azt. Az egész LED ebbe az anyagba van ágyazva, ennek köszönheti a kiváló ellenállását a környezeti hatásokkal szemben.

A LEDek hihetetlenül energiatakarékosak, nagyon kis áramot vesznek fel, ezáltal működésük sokkalbiztonságosabb az egyéb lehetőségekhez mérten.

A LED irányított fénysugarakat hoz létre, így nincs szükség reflektorra, vagy lámpatestre a kívánt eredmény elérése céljából. 

A LED használatkor az energia megtakarítás

 mértéke akár 70% is lehet a hagyományos fénykibocsátó rendszerekhez képest.

Egy LED berendezés élettartama 13-40 év (50000-150000 üzemóra).

Minimális a hő kibocsátás.

Nincs környezetkárosító hatása.

Ütés, és ha szükséges vízálló.

Költséghatékony, mert nincs szükség az időszakos karbantartásukra, és egyszeri beruházással hosszú időre biztosított a fény ellátás.

Szeretnél energiát megtakarítani és egy hosszú távú megoldást találni reklámtáblád megvilágítására?

Kérd tanácsunkat a LED világítással kapcsolatban!