Glaszáné Ivett - Mester alkusz

Mindig rohanok, mivel többet vállalok magamra, mint ami nyugodt tempóval tartható lenne. Így jó néhány dolog elintézése az utolsó pillanatra marad.

Dr. Bátyiné Mester Zsuzsanna - Limit Ingatlan

A mai világban nagyon fontos, hogy az együttműködő partner pontosan, jó minőségben, határidőre, korrekt áron végezze el azt a munkát, amit megrendelek.

Dobos József - Thermoking Szeged

Miért? Kedves Barátom! Én azért szeretek, veled dolgozni mert a munkáid rendkívül igényesek és precízek.

Sólya József - AQUAPLUS Kft. Sándorfalva

Sólya József vagyok, az Aquaplus Kft beszerzője. A Profi-L Stúdióval 2008 óta állunk kapcsolatban. Ez idő alatt különféle adattáblákat, matricákat és molinót rendeltünk Raymondtól.

Határidő mindenek felett. A mi szakmánkban…


Felmérések szerint a mi szakmánkban az borítja ki a megrendelőket legjobban, hogy a „kreatívok” nem tudnak határidőre dolgozni. Valahol érthető, mert vagy jön az ihlet vagy nem. Nem lehet erőltetni, de lehet vállalható határidőt megbeszélni. Mi ebben vagyunk kiemelkedőek.

   Az idő - pénz. Gondolom neked is úgy mint nekem. Amikor vásárolok a Corában és sorban állok a megpakolt bevásárlókocsimmal, a pénztárnál a mögöttem egy termékkel a kezében várakozó hölgynek a fél kiló kenyér ugyanolyan fontos, mint nekem az általam kiválasztott termékek. Mindenkinek a saját dolga a legfontosabb, ezért nem teszünk munkánkba időbeni sorrendet a megrendelés összegéhez mérten, a kis megrendelések is határidőre elkészülnek.