Világító reklámtábla

Az egyedi dekorációk legelterjedtebb eszköze a világító reklámtábla

Világító reklámtábla: neoncsövekkel belülről megvilágított plexi előlappal rendelkező reklámtábla. 

Speciális alumínium profilból építünk egy  keretet, (igény és tetszés szerinti színre festhető, szinterezhető, de felületkezelés nélkül is időjárásálló) amibe egy oldalas kivitel esetén a hátlap egy alutábla amire a világítótesteket  rögzítjük. A reklámtáblában neoncsövek száma függ a felszerelési környezet fényszennyezett-ségétől, a megrendelő fényteljesítmény igényétől, és természetesen a megrendelő pénztárcájától mind beruházási mind pedig üzemeltetési oldalról. A reklámtábla méretét igazából az anyagi lehetőségek ill. a felszerelési helyszín határozza meg.(milyen magasra kell felszerelni, mekkora a rendelkezésre álló hely, stb.) A reklámhordozó felület egy bizonyos táblaméretig lehet plexi ill. extra méret estén feszített fólia.

Nagy hátránya ennek a jól beváltrendszernek, hogy bármilyen méret esetén, minden belső megvilágítású reklámtábla építési engedély (amit építészmérnökkel kell megrajzoltatni) köteles és igen hosszadalmas engedélyeztetési eljárás után szerelhető fel.

A tábla maximális mérete plexi előlap esetén 2x3 méter. Amennyiben nagyobb felületre van szükség, feszített fóliás technológiával készülnek a világító dobozok.

A világítódoboz hasonló az előzőekben leírtakhoz, csak itt a grafika egy átvilágítható molinó szerű bannerre van kasírozva és  a tábla oldalán körbe kialakított speciális tartórendszerrevan ráfeszítve. Ennél a kialakításnál nincs felső méret korlát, mivel a műanyag fóliából tetszőlegesen nagy méret kialakítható. 

Ezeknél az egyedi dekorációs eszközöknél a belső világítást ki lehet váltani LED világítótestekkel is, ami rendkívül jó hatásfokkal állít elő fényt és egyre megfizethetőbb áron elérhető. Nagy előnye az olcsó üzemeltetés mellett, hogy nincs karbantartási igény (nem kell neoncsövet cserélni) (nehezen elérhető helyen pld. magasban fontos körülmény) szinte végtelen az élettartama, minimális a melegedése, nincs környezetkárosító hatása. Erről a LEDekkel megvilágított reklámtábla részben olvashatsz bővebben.


Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Dobos József - Thermoking Szeged

Miért? Kedves Barátom! Én azért szeretek, veled dolgozni mert a munkáid rendkívül igényesek és precízek.

Sólya József - AQUAPLUS Kft. Sándorfalva

Sólya József vagyok, az Aquaplus Kft beszerzője. A Profi-L Stúdióval 2008 óta állunk kapcsolatban. Ez idő alatt különféle adattáblákat, matricákat és molinót rendeltünk Raymondtól.

Dr. Bátyiné Mester Zsuzsanna - Limit Ingatlan

A mai világban nagyon fontos, hogy az együttműködő partner pontosan, jó minőségben, határidőre, korrekt áron végezze el azt a munkát, amit megrendelek.

Tóth Sándor ügyvezető - Lochner Kft.

Meg nem tudnám mondani, mióta ismerem Raymondot.