Autó dekoráció

A kedvencem.


Tapasztalatunk szerint a leghatékonyabb és legolcsóbb reklámfelület a saját ill. vállalkozásunk autója. Szinte bűn nem feldekorálni. Ezek az egyedi dekorációk a leghatékonyabb dekorációs módszerek.

Tudtad, hogy évente 1.000.000.- Ft-ot hagy az a vállalkozó az asztalon, aki nem dekoráltatja fel céges járműveit. Kb. ennyibe kerül egy europlakát éves költsége.

Nekünk nagyon bevált, sok ügyfelünk ezen a marketing csatornán keresztül talált meg minket.

 

Az egyedi autó dekoráció előnyei:


- nem kell bérleti díjat fizetni a felületért

- állandóan változik a reklámfelület pozíciója, nem szokták meg a célcsoport tagjai a helyet ahol mindig ugyanaz a reklám várja őket

- nem kell engedélyt kérni a létrehozásához

- nem kell közterület használati díjat fizetni érte

- nem kell tartani tőle, hogy megrongálják mivel nem hagyjuk őrizetlenül, vagy a színesfémgyűjtők saját érdekszférájukba vonják (pld. alumínium reklámtáblák)

grafikázás 2 módszerrel készülhet, fóliagrafikával vagy nyomtatásos technológiával, ill. az ablakok esetén használunk "one way vision" fóliát. Ez biztosítja, hogy belülről kilásssunk, de kintről nem lehet belátni a belső térbe.A grafikát az autó alapos és felelősségteljes előkészítése után, lehetőleg a műhelyünkben (túlméret esetén szabadban), megfelelő hőfokon ragasztjuk fel. Felhívnám a figyelmet az előkészítésre, mert a dekoráció élettartama ettől függ elsősorban. Természetesen nagyban befolyásolja a felhasznált fólia minősége is, ill. hogy mennyire vigyáznak a felületre. Élettartama akár 5-7 év is lehet.

   Sokan tartanak tőle, hogy meg fog látszódni a nyoma a grafikának amikor leszedik az autóról. Erre nincs egyértelmű válasz, az esetek többségében nyom nélkül eltávolítható a dekoráció. Tény, hogy a leragasztott felület alatt nem változik a színe, a kocsi többi felülete viszont ki van téve az UV sugárzásnak, ezáltal mindig változni fog. Továbbá a szabadon maradt fényezés minden mosásnál karcolódik, ami egy alapos polírozással szinte minden esetben helyrehozható.

Grafika eltávolítás: speciális oldószerekkel, esetenként melegítéssel végezzük, akár 1-2 munkanapig is eltarthat. Kimenetele nagyban függ a felrakott alapanyag minőségétől, ill. h mennyi iedeje van fenn az autó felületén.
Ajánlom a dekorációk 4-5 évenkénti felülvizsgálatát. Így elkerülhető, hogy körömnyi darabokban legyen eltávolítható a grafika.


Dobos József - Thermoking Szeged

Miért? Kedves Barátom! Én azért szeretek, veled dolgozni mert a munkáid rendkívül igényesek és precízek.

Tóth Sándor ügyvezető - Lochner Kft.

Meg nem tudnám mondani, mióta ismerem Raymondot.

Bécsiné Éva - FNX Diszkont Kft.

A Profi-L Stúdióval évek óta partneri viszonyban állunk. Az általunk megrendelt anyagokat, dekorációkat mindig határidőre, pontosan és ötletgazdagon készítette el.

Kisfaludiné Koncz Emese - Sex Shop

Vállalkozó vagyok, Szex shopokat üzemeltetek és sajnos az elején nem voltak olyan csinosak az üzleteim, mint mostanában.