Autó dekoráció

A kedvencem.


Tapasztalatunk szerint a leghatékonyabb és legolcsóbb reklámfelület a saját ill. vállalkozásunk autója. Szinte bűn nem feldekorálni. Ezek az egyedi dekorációk a leghatékonyabb dekorációs módszerek.

Tudtad, hogy 1.000.000.- Ft-ot hagy az a vállalkozó az asztalon, aki nem dekoráltatja fel céges járműveit. Kb. ennyibe kerül egy europlakát éves költsége.

Nekünk nagyon bevált, sok ügyfelünk ezen a marketing csatornán keresztül talált meg minket.

 

Az egyedi autó dekoráció előnyei:


- nem kell bérleti díjat fizetni a felületért

- állandóan változik a reklámfelület pozíciója, nem szokták meg a célcsoport tagjai a helyet ahol mindig ugyanaz a reklám várja őket

- nem kell engedélyt kérni a létrehozásához

- nem kell közterület használati díjat fizetni érte

- nem kell tartani tőle, hogy megrongálják mivel nem hagyjuk őrizetlenül, vagy a színesfémgyűjtők saját érdekszférájukba vonják (pld. alumínium reklámtáblák)

grafikázás 2 módszerrel készülhet, fóliagrafikával vagy nyomtatásos technológiával, ill. az ablakok esetén használunk "one way vision" fóliát.A grafikát az autó alapos és felelősségteljes előkészítése után, lehetőleg a műhelyünkben (túlméret esetén szabadban), megfelelő hőfokon ragasztjuk fel. Felhívnám a figyelmet az előkészítésre, mert a dekoráció élettartama ettől függ elsősorban. Természetesen nagyban befolyásolja a felhasznált fólia minősége is, ill. hogy mennyire vigyáznak a felületre. Élettartama akár 5-10 év is lehet.

   Sokan tartanak tőle, hogy meg fog látszódni a nyoma a grafikának amikor leszedik az autóról. Erre nincs egyértelmű válasz, az esetek többségében nyom nélkül eltávolítható a dekoráció. Tény, hogy a leragasztott felület alatt nem változik a színe, a kocsi többi felülete viszont ki van téve az UV sugárzásnak, ezáltal mindig változni fog. Továbbá a szabadon maradt fényezés minden mosásnál karcolódik, ami egy alapos polírozással szinte minden esetben helyrehozható.

Grafika eltávolítás: speciális oldószerekkel végezzük, akár 1-2 munkanapig is eltarthat.

Extrém esetben szárazjeges (NASA által kifejlesztett) tisztítási eljárással. Ez egy olyan új, a világon sok helyen elterjedt technológia az ipari tisztítás területén, ahol a szóróanyag szárazjégből áll. A tisztítás során rizsszem nagyságú szárazjeget használunk, melyet egy szórófejen keresztül nagynyomású levegővel juttatunk a tisztítandó felületre. A szárazjég a széndioxid –79 C-os hőmérsékletű szilárd formája. A felületről eltávolítandó anyag a szárazjég nagyon alacsony hőmérséklete miatt zsugorodik és ezáltal megszűnik az alatta levő felülethez való tapadása.


Amikor a szárazjég egy része átjut az eltávolítandó anyagon, érintkezésbe kerül az alatta levő melegebb felszínnel és azonnal elpárolog kiterjedve szilárd térfogatának mintegy 750-szeresére.   

Ennek egyrészt kíméletes mechanikus tisztítóhatása van, másrészt az eltávolítandó réteg (például festék, olaj, zsír, aszfalt, kátrány, korom, tinta, gyanta és ragasztóanyagok távolíthatók el ezzel a módszerrel) erősen lehűl, és az eltérő termikus kiterjedés miatt a munkadarab felületéről leválik. A felület már néhány másodperc után maradéktalanul tiszta, és csak az eltávolított anyagot kell eltakarítani, hiszen maga a tisztítószer elpárolog.


Bécsiné Éva - FNX Diszkont Kft.

A Profi-L Stúdióval évek óta partneri viszonyban állunk. Az általunk megrendelt anyagokat, dekorációkat mindig határidőre, pontosan és ötletgazdagon készítette el.

Sólya József - AQUAPLUS Kft. Sándorfalva

Sólya József vagyok, az Aquaplus Kft beszerzője. A Profi-L Stúdióval 2008 óta állunk kapcsolatban. Ez idő alatt különféle adattáblákat, matricákat és molinót rendeltünk Raymondtól.

Kisfaludiné Koncz Emese - Sex Shop

Vállalkozó vagyok, Szex shopokat üzemeltetek és sajnos az elején nem voltak olyan csinosak az üzleteim, mint mostanában.

Dobos József - Thermoking Szeged

Miért? Kedves Barátom! Én azért szeretek, veled dolgozni mert a munkáid rendkívül igényesek és precízek.