Plasztikus felirat

Más néven 3D-s felirat, plasztikus vagy hungarocell felirat.

Az egyedi dekoráció leghatásosabb módja a plasztikus felirat.

A betűket, formákat egy speciális habanyag táblából vágjuk ki egy számítógép által vezérelt hőszálas gép segítségével. A zárt cellás extrudált polisztirol habból (XPS) kivágott alakzatokat 2-3 rétegben akril festékkel teljesen időjárásállóvá tesszük, majd a kívánt felületre rögzítjük, akár a homlokzatra közvetlenül a nemes vakolatra. 

Ezzel az egyedi dekorációs módszerrel megspórolható a tábla költsége, nem kell összefurkálni a falat és exkluzív megjelenés érhető el. Társasházak esetén, amennyiben a lakók nem járulnak hozzá a felragasztáshoz vagy valamilyen szabályzat tiltja, akkor egy átlátszó plexire ragasztjuk a betűket és a táblát távtartók segítségével a falhoz rögzítjük.Ez az egyedi dekorációs rendszer kül- és beltéren egyaránt használható. A feliratok különlegessé tehetők még hátsó LEDes megvilágítással is. Ez esetben a betűket egyesével eltartjuk a bázisfelülettől és a hátuljukra speciális LEDeket ragasztunk. A fényforrások egy "holdudvar" hatást kölcsönöznek a betűknek, ezáltal még jobban kiemelkednek a környezetükből és még feltűnőbbé válnak.A kivágott felirat felülete kívánság szerint burkolható különböző műanyag táblából (hpvc, plexi) kivágott felülettel, vagy akár a dekor ipar csúcsának tartott aluminium szendvicslemez is felhasználható erre a célra. Szerintem a szálcsiszolt aluminium felület akár arany vagy ezüstös csillogása biztosíthatja számunkra az exkluzív megjelenést.
 

 

 

 

 

 

 


Dobos József - Thermoking Szeged

Miért? Kedves Barátom! Én azért szeretek, veled dolgozni mert a munkáid rendkívül igényesek és precízek.

Dr. Bátyiné Mester Zsuzsanna - Limit Ingatlan

A mai világban nagyon fontos, hogy az együttműködő partner pontosan, jó minőségben, határidőre, korrekt áron végezze el azt a munkát, amit megrendelek.

Glaszáné Ivett - Mester alkusz

Mindig rohanok, mivel többet vállalok magamra, mint ami nyugodt tempóval tartható lenne. Így jó néhány dolog elintézése az utolsó pillanatra marad.

Kisfaludiné Koncz Emese - Sex Shop

Vállalkozó vagyok, Szex shopokat üzemeltetek és sajnos az elején nem voltak olyan csinosak az üzleteim, mint mostanában.