Plasztikus felirat

Más néven 3D-s felirat.

Az egyedi dekoráció leghatásosabb módja a plasztikus felirat.

A betűket, formákat egy speciális habanyag táblából vágjuk ki egy számítógép által vezérelt hőszálas gép segítségével. A zárt cellás extrudált polisztirol habból kivágott alakzatokat 2-3 rétegben akril festékkel teljesen időjárásállóvá tesszük majd a kívánt felületre rögzítjük, akár a homlokzatra közvetlenül a nemes vakolatra. 

Ezzel az egyedi dekorációs módszerrel megspórolható a tábla költsége, nem kell összefurkálni a falat és exkluzív megjelenés érhető el. Társasházak esetén, amennyiben a lakók nem járulnak hozzá a felragasztáshoz vagy valamilyen szabályzat tiltja, akkor egy átlátszó plexire ragasztjuk a betűket és a táblát távtartók segítségével a falhoz rögzítjük.

Ez az egyedi dekorációs rendszer kül- és beltéren egyaránt használható. A feliratok különlegessé tehetők még hátsó LEDes megvilágítással is. Ez esetben a betűket egyesével eltartjuk a bázisfelülettől és a hátuljukra speciális LEDeket ragasztunk. A fényforrások egy "holdudvar" hatást kölcsönöznek a betűknek, ezáltal még jobban kiemelkednek a környezetükből és még feltűnőbbé válnak.

 

 

 

 

 

 

 


Tóth Sándor ügyvezető - Lochner Kft.

Meg nem tudnám mondani, mióta ismerem Raymondot.

Glaszáné Ivett - Mester alkusz

Mindig rohanok, mivel többet vállalok magamra, mint ami nyugodt tempóval tartható lenne. Így jó néhány dolog elintézése az utolsó pillanatra marad.

Bécsiné Éva - FNX Diszkont Kft.

A Profi-L Stúdióval évek óta partneri viszonyban állunk. Az általunk megrendelt anyagokat, dekorációkat mindig határidőre, pontosan és ötletgazdagon készítette el.

Dr. Bátyiné Mester Zsuzsanna - Limit Ingatlan

A mai világban nagyon fontos, hogy az együttműködő partner pontosan, jó minőségben, határidőre, korrekt áron végezze el azt a munkát, amit megrendelek.