Dr. Bátyiné Mester Zsuzsanna - Limit Ingatlan

A mai világban nagyon fontos, hogy az együttműködő partner pontosan, jó minőségben, határidőre, korrekt áron végezze el azt a munkát, amit megrendelek.

Kisfaludiné Koncz Emese - Sex Shop

Vállalkozó vagyok, Szex shopokat üzemeltetek és sajnos az elején nem voltak olyan csinosak az üzleteim, mint mostanában.

Sólya József - AQUAPLUS Kft. Sándorfalva

Sólya József vagyok, az Aquaplus Kft beszerzője. A Profi-L Stúdióval 2008 óta állunk kapcsolatban. Ez idő alatt különféle adattáblákat, matricákat és molinót rendeltünk Raymondtól.

Bécsiné Éva - FNX Diszkont Kft.

A Profi-L Stúdióval évek óta partneri viszonyban állunk. Az általunk megrendelt anyagokat, dekorációkat mindig határidőre, pontosan és ötletgazdagon készítette el.

Te kire bíznád az arculatod megtervezését amit egy életen át nézegetned kell?

Kivel műtetnéd meg inkább a szívedet, egy szívspecialista főorvossal, vagy a jelmezbálon műtős fiúnak öltöző barátoddal?

Kétségtelen, hogy a mai emberek (a szomszéd Pistike is) kiválóan tudják kezelni a különböző grafikai programokat és látványos dolgokat tudnak létrehozni. Minden tiszteletem az övéké, de kérdem én, hogy próbáltak már ők kivitelezni is? Rengeteg buktató van ebben a szakmában is, mint mindegyikben. Mi már elég sok „TANULÓPÉNZT” fizettünk ki, és mi már tanultunk belőle. 

A grafikus nem csak azt tartja szem előtt, hogy jól nézzen ki, hanem hogy GAZDASÁGOSANkivitelezhető is legyen. Láttunk már olyat, hogy monitoron nagyon jól mutatott, de…”gyártsa le az, aki tervezte és tartsa oda a hátát egy év múlva is, ha pld valami gond van a dekorációval!”

Szomszéd Pistike nem hiszem, hogy végig gondolja ezeket a szempontokat……..

Most lehet, hogy olcsóbb a tervezés, de előfordulhat, hogy drágább lesz a leves, mint a hús.