Sólya József - AQUAPLUS Kft. Sándorfalva

Sólya József vagyok, az Aquaplus Kft beszerzője. A Profi-L Stúdióval 2008 óta állunk kapcsolatban. Ez idő alatt különféle adattáblákat, matricákat és molinót rendeltünk Raymondtól.

Bécsiné Éva - FNX Diszkont Kft.

A Profi-L Stúdióval évek óta partneri viszonyban állunk. Az általunk megrendelt anyagokat, dekorációkat mindig határidőre, pontosan és ötletgazdagon készítette el.

Glaszáné Ivett - Mester alkusz

Mindig rohanok, mivel többet vállalok magamra, mint ami nyugodt tempóval tartható lenne. Így jó néhány dolog elintézése az utolsó pillanatra marad.

Dr. Bátyiné Mester Zsuzsanna - Limit Ingatlan

A mai világban nagyon fontos, hogy az együttműködő partner pontosan, jó minőségben, határidőre, korrekt áron végezze el azt a munkát, amit megrendelek.

Kívülről vagy belülről legyen megvilágítva a táblánk?

   Belső megvilágítás: lényegesen szebb megoldás mint a külső, mégis sokkal költségesebb és nehezebb ügy. Speciális építésre van szükség, méretkorlátai vannak. Legnagyobb hátránya, hogy bármekkora méretű, építési engedély köteles.Külső megvilágítás
költséghatékonyabb megoldás,nem építési engedély köteles, nincs méretkorlát a világítótestek számának növelésével bármekkora felület bevilágítható. Már energiatakarékos fényvetőt is használhatunk.