Dr. Bátyiné Mester Zsuzsanna - Limit Ingatlan

A mai világban nagyon fontos, hogy az együttműködő partner pontosan, jó minőségben, határidőre, korrekt áron végezze el azt a munkát, amit megrendelek.
Ezek ma már alapvető fontosságúak az üzleti életben, és természetesen mindezek elmondhatóak Bakacsi Raymondról és munkatársairól. Amitől különlegesen jó együttdolgozni velük, az a hihetetlen optimizmusuk, pozitív gondolkodásuk, amely átragad rám, a megrendelőre is. Nem is jó kifejezés a "megrendelő" arra a kapcsolatra, amely egy idő után összeköti az embert Raymonddal és csapatával: üzletinek indul, s egyszer csak olyan emberi kapcsolattá nemesül, ami ritkán tapasztalható. Úgy érzed magad, hogy bármilyen gondod van, találtok megoldást rá. És ez rendkívül jól jön egy olyan felpörgetett ritmusú életben, amelynek részesei vagyunk. Aki Bakacsi Raymond üzleti partnere lesz, jóval többet kap, mint egy kitűnően működő üzleti együttműködés. És ez megfizethetetlen...
Tóth Sándor ügyvezető - Lochner Kft.

Meg nem tudnám mondani, mióta ismerem Raymondot.

Kisfaludiné Koncz Emese - Sex Shop

Vállalkozó vagyok, Szex shopokat üzemeltetek és sajnos az elején nem voltak olyan csinosak az üzleteim, mint mostanában.

Glaszáné Ivett - Mester alkusz

Mindig rohanok, mivel többet vállalok magamra, mint ami nyugodt tempóval tartható lenne. Így jó néhány dolog elintézése az utolsó pillanatra marad.

Bécsiné Éva - FNX Diszkont Kft.

A Profi-L Stúdióval évek óta partneri viszonyban állunk. Az általunk megrendelt anyagokat, dekorációkat mindig határidőre, pontosan és ötletgazdagon készítette el.