Kirakat dekoráció

A kirakatokra ragasztott grafika 3 féle módszerrel készülhet:

- fóliagrafika

- nyomtatott grafika normál fóliára

- nyomtatott grafika lyukacsos fóliára (one way vision fólia)

A két felső technológiáról a reklámtábla részben olvashatsz, ugyanazt a módszert használjuk, mint a táblák esetén, csak itt az üvegfelületre kasírozzuk a grafikát.

"one way vision" fólia működése a következő. A lyukacsos szerkezete miatt a felületen át lehet látni és csak az egyik irányba. (nagyobb fényerő irányába). Tehát egy kirakat esetén napközben nem lehet belátni az üzletbe, viszont este mikor bent nagyobb a fényerő (felkapcsolt világítás esetén) kifelé nem lehet látni. A felületére nyomtatott grafika csak napközben látható, mivel a belső fény esetén a fólia hátulja van megvilágítva, ami homogén fekete színű.

Látványos megoldás, prémium megvalósításokra ajánlom, azoknak a megrendelőknek, akik hajlandóak áldozni az igényes megvalósításokra, és ki akarnak tűnni a tömegből egy egyedi dekoráció segítségével.

Tóth Sándor ügyvezető - Lochner Kft.

Meg nem tudnám mondani, mióta ismerem Raymondot.

Dr. Bátyiné Mester Zsuzsanna - Limit Ingatlan

A mai világban nagyon fontos, hogy az együttműködő partner pontosan, jó minőségben, határidőre, korrekt áron végezze el azt a munkát, amit megrendelek.

Kisfaludiné Koncz Emese - Sex Shop

Vállalkozó vagyok, Szex shopokat üzemeltetek és sajnos az elején nem voltak olyan csinosak az üzleteim, mint mostanában.

Dobos József - Thermoking Szeged

Miért? Kedves Barátom! Én azért szeretek, veled dolgozni mert a munkáid rendkívül igényesek és precízek.