Kirakat dekoráció

A kirakatokra ragasztott grafika 3 féle módszerrel készülhet:

- fóliagrafika

- nyomtatott grafika normál fóliára

- nyomtatott grafika lyukacsos fóliára (one way vision fólia)

A két felső technológiáról a reklámtábla részben olvashatsz, ugyanazt a módszert használjuk, mint a táblák esetén, csak itt az üvegfelületre kasírozzuk a grafikát.

"one way vision" fólia működése a következő. A lyukacsos szerkezete miatt a felületen át lehet látni és csak az egyik irányba. (nagyobb fényerő irányába). Tehát egy kirakat esetén napközben nem lehet belátni az üzletbe, viszont este mikor bent nagyobb a fényerő (felkapcsolt világítás esetén) kifelé nem lehet látni. A felületére nyomtatott grafika csak napközben látható, mivel a belső fény esetén a fólia hátulja van megvilágítva, ami homogén fekete színű.

Látványos megoldás, prémium megvalósításokra ajánlom, azoknak a megrendelőknek, akik hajlandóak áldozni az igényes megvalósításokra, és ki akarnak tűnni a tömegből egy egyedi dekoráció segítségével.

Dr. Bátyiné Mester Zsuzsanna - Limit Ingatlan

A mai világban nagyon fontos, hogy az együttműködő partner pontosan, jó minőségben, határidőre, korrekt áron végezze el azt a munkát, amit megrendelek.

Bécsiné Éva - FNX Diszkont Kft.

A Profi-L Stúdióval évek óta partneri viszonyban állunk. Az általunk megrendelt anyagokat, dekorációkat mindig határidőre, pontosan és ötletgazdagon készítette el.

Sólya József - AQUAPLUS Kft. Sándorfalva

Sólya József vagyok, az Aquaplus Kft beszerzője. A Profi-L Stúdióval 2008 óta állunk kapcsolatban. Ez idő alatt különféle adattáblákat, matricákat és molinót rendeltünk Raymondtól.

Tóth Sándor ügyvezető - Lochner Kft.

Meg nem tudnám mondani, mióta ismerem Raymondot.