Habbetű és habvágás - Szeged

Habbetű, vagy más néven plasztikus felirat3D felirat.

A habbetű vágás egy számítógép által vezérelt hőszálas géppel történik (habvágás), a betűket és az alakzatokat egy hungarocellhez hasonló habanyag táblából vágjuk ki.

  

A habbetű térbeli mejelenésének köszönhetően különleges, extravagáns hatást kölcsönözhetünk irodánknak, cégünknek, akár kültéren, akár beltéren helyezzük fel a plasztikus feliratot.

Igények esetén világító habbetűt is készítünk, a falfelülettől eltartva hátsó LED-es megvilágítással holdudvar hatást kölcsönzünk a 3D betűknek. A habbetűk tartós hungarocellszerű habanyagból készülnek, így ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

Ajánlatkérés esetén keresse fel szegedi irodánkat, vagy küldje el kérdést az Érdeklődni szeretnék gombra kattintva.

Glaszáné Ivett - Mester alkusz

Mindig rohanok, mivel többet vállalok magamra, mint ami nyugodt tempóval tartható lenne. Így jó néhány dolog elintézése az utolsó pillanatra marad.

Tóth Sándor ügyvezető - Lochner Kft.

Meg nem tudnám mondani, mióta ismerem Raymondot.

Sólya József - AQUAPLUS Kft. Sándorfalva

Sólya József vagyok, az Aquaplus Kft beszerzője. A Profi-L Stúdióval 2008 óta állunk kapcsolatban. Ez idő alatt különféle adattáblákat, matricákat és molinót rendeltünk Raymondtól.

Bécsiné Éva - FNX Diszkont Kft.

A Profi-L Stúdióval évek óta partneri viszonyban állunk. Az általunk megrendelt anyagokat, dekorációkat mindig határidőre, pontosan és ötletgazdagon készítette el.