Autó reklám - Szeged

 

Az egyik legolcsóbb, egyben legszélesebb rétegeket elérő hirdetési felület az autó reklám, vagy más néven autó dekoráció. Személyautók és kisteherautók fóliázásával gépjárművét mozgó reklámfelületté alakíthatja, mely vállalata, cége reklám tevékenységének fontos stratégiai pontja lehet.

Profi fóliagrafika technikánknak köszönhetően az autó reklám élettartama átlag 5-10 év, ráadásul a dekorációs matrica eltávolítása miatt sem kell aggódnia, ugyanis szakembereink speciális oldószerekkel végzik az autó reklám leszedését. Bővebben az autó dekoráció eltüntetéséről a Grafika eltávolítása bekezdésben olvashat.>>

Az autó reklám, mint hirdetési felület léterhozásához nincs szükség külön engedélyre, emellett saját tapasztalaink alapján is állíthatjuk, hogy sok Szeged környéki ügyfelünk ezen a kommunikációs csatornán talált meg minket. Nekünk bevált!

Sólya József - AQUAPLUS Kft. Sándorfalva

Sólya József vagyok, az Aquaplus Kft beszerzője. A Profi-L Stúdióval 2008 óta állunk kapcsolatban. Ez idő alatt különféle adattáblákat, matricákat és molinót rendeltünk Raymondtól.

Bécsiné Éva - FNX Diszkont Kft.

A Profi-L Stúdióval évek óta partneri viszonyban állunk. Az általunk megrendelt anyagokat, dekorációkat mindig határidőre, pontosan és ötletgazdagon készítette el.

Glaszáné Ivett - Mester alkusz

Mindig rohanok, mivel többet vállalok magamra, mint ami nyugodt tempóval tartható lenne. Így jó néhány dolog elintézése az utolsó pillanatra marad.

Kisfaludiné Koncz Emese - Sex Shop

Vállalkozó vagyok, Szex shopokat üzemeltetek és sajnos az elején nem voltak olyan csinosak az üzleteim, mint mostanában.